Politika privatnosti i zaštite osobnih podataka

Obični oglasi su potpuno besplatni. No, ipak postoje neka ograničenja koja se tiču njihovog sadržaja. Molimo Vas da prije korištenja naših stranica provjerite uvjete korištenja.

Zabranjena je upotreba riječi ili fotografija koje prelaze granice uljudnog ponašanja. Oglas.hr nije odgovoran za objavu neprimjerenog sadržaja budući se oglasi objavljuju odmah pri predaji. Svaki oglas koji bude sadržavao neprimjerene riječi ili fotografije bit će naknadno uklonjen.

Vjerujemo da su svi oglasi na Oglas.hr objavljeni u najboljoj namjeri, ali za istinost istih ne možemo snositi odgovornost.

Na stranicama Oglas.hr može se predati neograničen broj različitih oglasa. Nije dopušteno predavanje više istih oglasa u jednu rubriku. Također nije dopušteno predavanje oglasa u rubrike u koje isti ne pripadaju.

Oglasi predani na Oglas.hr, vlasništvo su tvrtke Oglas d.o.o. i bilo kakvo umnažanje, kopiranje i distribuiranje bez odobrenja vlasnika, zabranjeno je.

Svoje prijedloge i komentare možete slati na adresu info@oglas.hr. Svaki konstruktivan prijedlog i komentar bit će razmotren i po mogućnosti usvojen.

Cilj nam je stvoriti Oglas.hr koji će biti potpuno prilagođen Vama. Dakle, pišite nam o svemu što mislite da bi Vama moglo olakšati korištenje Oglas.hr-a i učiniti atmosferu čitanja ugodnijom (npr. izgled stranica, dodatni sadržaji, brzina).

Predajom oglasa podrazumijeva se prihvaćanje ovih uvjeta korištenja.

Pretraživanje