Istra, luksuzna vila s bazenom i manja kuća za odmor

Cijena: 14.104.701 kn ~ 1.900.000 €       26.266 kn/m2 ~ 3.538 €/m2


Opis

Luksuzna vila sa bazenom i manja kuca za odmor na podrucju Istre, mjesto udaljeno cca. 13 km sjevernije od Poreca.
Vila je velicine 407m2 a parcela na kojoj je izgradena 1200 m2. Gradena je od 2006 god., a zavrsena 2008 godine.

Vila se nalazi na samom rubu mjesta (po urbanistickom planu zadnja gradevinska parcela) okrenuta prema vinogradima, maslinicima sa pogledom na more.

Vila je gradena u tradicionalnom istarskom stilu. Koristeni su maksimalno kvalitetni materijali (istarski kamen - zidovi, oplocenja izvana i iznutra istarskim kamenom i drvo hrastovine).

Luksuzno je opremljena: namjestaj od punog drva (hrast, javor), taljanska kuhinja i u njoj Siemens aparati, radne povrsine u kuhinji od granita, tradicionalni istarski komin u dnevnom boravku, Natuzzi sofa, mala sauna i turska kupelj u jednoj od kupaona.

Vila ima podrum (velicina 60m2), prizemlje (velicina 232 m2) i prvi kat (velicina 115 m2).

U podrumu se nalazi ostava i vinoteka. U prizemlju kuhinja, blagovaona, dnevni boravak, kupaona, jedna spavaca soba, natkrivena terasa, tehnicka soba, stubiste za podrum i garaza.

Na prvom katu nalazi se 5 spavacih soba od kojih jedna sa baladurom sa kojeg je prekrasan pogled na cijelu okolicu i direktnim izalskom na bazen. Na katu su dvije kupaone od kojih je jedna sa jacuzzi kadom.

Vila ima prikljucak na gradski vodovod i od prosle godine mogucnost prikljucenja na gradsku kanalizaciju.

Plinsko centralno grijanje i topla voda. (rezervar plina - u najmu od Butan plina. U prizemlju i svim kupaonama (2 na katu) u vili je podno grijanje, a na prvom katu u sobama su radijatori. Također je pripremljeno za mogucnost solarnog grijanja.

U vili je ugraden protu provalni I protupozarni alarmni sustav koji je prikljucen na zaštitarsku tvrtku. Takoder je ugraden sustav za kontroliranje temperature i gasenje –paljenje centralnog grijanja u objektu mobilnim telefonom.

Ispred vila je bazen oplocen istarskim kamenom sa vanjskim solarnim tusem. Na ulazu u posjed je veliko oploceno parkiraliste sa automatskim otvaranjem portuna pomocu daljinskog upravljaca.

Okolis vile je parkovno ureden i sva zelena povrsina ima sistem navodnjavanja.

Manja kuca za odmor - susjedna parcela do luksuzne vile, bila je ruševina i rađena je adaptacija ruševine od 2006 do 2008 god. Također su korišteni najkvalitetniji matrijali (zidovi istarski kamen, opločenja vanjska i unutatnja istarski kamen + prilaz kuci oplčen granitnim kockama, a opločenja soba hrast puno drvo “seljaci pod”). kuca je velicine 130m2, a parcela 800m2. U prizemlju: hodnik, kuhinja, kupaona, blagovaona, 1 spavaca soba, velika ljetna kuhinja sa rostiljem i krusnom peci, zatvoreni dio ljetnje kuhinje profesionalno opremljen sa inox radnim povrsinama. Na katu kuce : dnevni borvak i 1 spavaca soba.

Kako su jedna i druga kuća građene svaka na svojoj parceli ipak izgledaju kao jedna cijelina, ali moguce ih je i odvojiti. Svaka nekretnina za sebe ima odvojen ulaz, i sve prikljucke – struja, voda.

Sto se tice prodaje moguce je kupiti sve kao cjelinu ili samo luksuznu vilu, ali nije moguće kupiti samo manju kucu za odmor.

U zadnjih tri godine Vila se iznamljivala u turističke svrhe i napravljen je cijeli “business” paket te ista ima vec svoju stalnu klijentelu gostiju.

Priznata je od TZ Istrske županije certifikatom za Istarsku kvalitetu Domus bonus.

Također su je prepoznali poslovni ljudi za korištenje prostora u poslovne svrhe.

U tri godine iznamljivanja luksuzne vile u turisticke i pooslovne svrhe pokazalo se da sve troškove održavanja i ostalih troškova je moguce pokriti sa tri mjeseca najma..


ID KOD AGENCIJE: 2SB-5334

Udaljenost od mora: 13 km
Struja: Da
Konoba: Da
Kotlovnica: Da
Pogled na more: Da
Gradski vodovod: Da
Klima: Da
Namješteno: Da
Terasa: Da
Garaža: Da
Bazen: Da
Godina izgradnje: 2008
Tip kuće: Samostojeća
Energetska učinkovitost: BAtlas nekretnine d.o.o.
Mob: 0912151051
Tel: 051336273
E-mail: info@atlas.estate
www.atlasnekretnine.hr


Površina: 537,00 m2
Površina zemljišta: 1.463,00 m2
Godište građevine: Novogradnja
Broj soba: 7
Energetski certifikat: B
Datum predaje: 13.09.2019.
Lokacija: 52464 Kaštelir

Prilikom kontaktiranja oglašivača pozovite se na šifru Oglas.hr-2SB-5334-680542

 • PODACI O KORISNIKU
 • Kontakt: Kristijan Težak
  Atlas nekretnine d.o.o.
  www.atlas.estate
  Telefon: 01 38 22 914
  Mobitel: 091 215 1001
  Korzo 2, 51000 Rijeka
  Hrvatska
Atlas nekretnine d.o.o.

Pretraživanje